Megrendelések lemondása és módosítása

Lemondás 

A legtöbb esetben nincs lehetősége lemondani a megrendelését, mivel a teljesítési folyamat a legtöbb megrendelés esetében azonnal megkezdődik (a késedelmes termékek kivételével).

Ha meg szeretné próbálni lemondani megrendelését, akkor a következőket teheti:

  1. Látogassa meg Súgónkat (visszalépve az előző oldalra) és válaszoljon néhány gyors kérdésre. 

Ha van lehetőség a megrendelés lemondására, akkor a kiskereskedő értesíteni fogja Önt erről. Ha nincs lehetőség a megrendelés lemondására, például azért, mert a megrendelés már postázva lett, akkor meg kell várnia, míg megérkezik és utána vissza kell juttatnia az árucikkeket a visszaküldéssel, visszatérítéssel és cserével kapcsolatos GYIK-ben található információk szerint

 

 

Módosítás 

Bizonyos esetekben elképzelhető, hogy van lehetősége bizonyos alapvető módosítások végrehajtására a megrendelését illetően; de csak akkor, ha a kiskereskedő még nem erősítette meg illetve nem postázta azt. Az alapvető módosításokba termék méretének és színének megváltoztatása, illetve a szállítási címet érintő kis mértékű módosítás tartozik bele. Nincs lehetősége arra, hogy egyik terméket egy másikra cseréljen abban az esetben, ha az értékük különbözik; illetve a szállítási cím teljes megváltoztatására sem.

Ha meg szeretné próbálni módosítani megrendelését, akkor a következőket teheti:

  1. Látogassa meg Súgónkat (visszalépve az előző oldalra) és válaszoljon néhány gyors kérdésre. 

Ha nincs lehetőség a megrendelés módosítására, például azért, mert a megrendelés már postázva lett, akkor meg kell várnia, míg megérkezik és utána vissza kell juttatnia az árucikkeket a visszaküldéssel, visszatérítéssel és cserével kapcsolatos GYIK-ben található információk szerint. 

Ha az Ön által megadott szállítási cím helytelen és ezt nem sikerült módosítania, akkor további információkért kérjük, kattintson ide.