King water stone, grit 220, with a G55HT51 base

21 490,00 Ft
INGYENES kiszállítás

King water stone, grit 220, with a G55HT51 base

Értékesítő:

King water stone, grit 220, with a G55HT51 base

Ár: 21 490,00 Ft
Értékesítő:
21 490,00 Ft
INGYENES kiszállítás

Jelenleg elérhető

Nem tudjuk, hogy ez a termék újra készleten lesz-e és hogy mikor.

A következő fizetési módokat fogadjuk el

Leírás

Japanese sharpening stone King Deluxe G-55 (HT-51) with grit 220Stones are the best way to grind, sharpen and polish the cutting edge. This method is also used by Japanese knife factories.The King Deluxe G-55 (HT-51) 220 sharpening stone is a flat, rectangular stone with dimensions 185x62x15 and gradation (number of grains, abrasive particles per cm2) 220. Low gradation allows for quick repair of a damaged cutting edge or alignment and initial sharpening of severely neglected blades. The stone was placed on a plastic base equipped with rubber, non-slip feet.Kingis a brand belonging to the company founded in 1948MATSUNAGA STONE CO., LTD. whichspecializes in the production of various types of abrasive materials, including stones for sharpening knives. The high quality of the offered products has made King stones recognizable and highly valued all over the worldKnife sharpening:Gradation selection 220 - 600 when the knife is very blunt or has a damaged or chipped cutting edge 800 - 1200 for regularly sharpened, slightly dull knives 1500 - 6000 for final smoothing and polishingSharpening1. The stone should be soaked in water a few minutes before use. When sharpening, the stone should be wet all the time. 2. Place the stone steadily on the countertop. You can place a damp cloth or paper towel under the stone to prevent it from moving. The knife should be placed at an angle of 15-20 degrees to the stone. 3. Depending on the type of blade: - knife sharpened on one side - sharpen 90% on one side and 10% on the other side -  knife sharpened on both sides - should be sharpened equally on both sides4. After sharpening, remove any burrs from the cutting edge. To do this, set the knife perpendicular to the stone and, maintaining this angle, gently move it along the entire cutting edge, once on one side and then on the other side of the blade. MaintenanceThe stone should be thoroughly washed and dried after use. Over time, depressions may appear on the surface, which should be leveled, e.g. using a special leveling stone.
  • Fruugo azonosító: 257663668-560855199
  • EAN: 4963188114623

Kiszállítás és visszaküldés

Kiküldés -1 napon belül

  • STANDARD: INGYENES - közötti szállítás Cs 09 október 2025–Cs 16 október 2025 - INGYENES

Szállítás innen: Lengyelország.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak biztosítására, hogy rendelését hiánytalanul és előírásainknak megfelelően szállítás ki önnek. Viszont ha egy hiányos rendelést kap, vagy eltér a megrendelttől, vagy bármilyen más okból nem elégedett a rendeléssel, akkor visszaküldheti a rendelést vagy a rendelésben lévő bármely terméket, és visszatérítik a termék árának teljes összegét. Teljes visszaküldési irányelvek megtekintése.

Termékmegfelelőségi részletek

Kérjük, tekintse meg a termékre vonatkozó megfelelőségi információkat az alábbiakban.

Az alábbi információkat a terméket értékesítő független, harmadik fél kiskereskedő biztosítja.

Gyártó:
Az alábbiakban olvashatók a Fruugo platformján értékesített releváns termék gyártójának elérhetőségei.

  • King
  • Matsunaga Toishi Co. Ltd.
  • Minamihorie 1-2-15
  • Nishi-ku, Osaka Prefecture
  • JP
  • 550-0015
  • info@matsunaga-w.co.jp
  • 06-6538-1001
  • http://matsunaga-corp.co.jp/

Felelős személy az EU-ban:
Az alábbiakban olvashatók az Európai Unióban kijelölt felelős személy elérhetőségei. A felelős személy az az Európai Unióban székhellyel rendelkező gazdasági társaság, amely az Európai Unióban eladott releváns termékekhez kapcsolódó megfelelőségi kötelezettségekért felel.

  • King
  • HIENDKITCHEN ADAM WOLNY
  • Natalii Gąsiorowskiej 10
  • Warszawa
  • PL
  • 03 - 107
  • info@hiendkitchen.com
  • 48  696 740 994
  • https://hiendkitchen.com/contact