Kiszállítás

Kiszállítási idő 

A kiszállítási idő sok tényezőtől függ, beleértve a megrendelés feladásakor kiválasztott szállítási módot is. 

Ha a termék oldalán található „Kiszállítás” lehetőségre kattint, akkor a képernyőn megjelenik a kiskereskedő székhelye és a becsült kiszállítási időpont. 

Egyszerű belföldi kiszállítás – abban az esetben, ha a kiskereskedő és a kiszállítás országa azonos, a kiszállítás a feladástól számított 2-5 napon belül történik meg. Az egyszerű szállítási lehetőség általában nem biztosít követési lehetőséget vagy átvételi elismervényt. 

Egyszerű nemzetközi kiszállítás – abban az esetben, ha a kiskereskedő és a kiszállítás országa eltér, a kiszállítás a feladástól számított 5-14 munkanapon belül történik meg. Az egyszerű szállítási lehetőség általában nem biztosít követési lehetőséget vagy átvételi elismervényt. 


Sürgősségi belföldi kiszállítás – abban az esetben, ha a kiskereskedő és a kiszállítás országa azonos, a kiszállítás a feladástól számított 1-2 munkanapon belül történik meg. A sürgősségi szállítási lehetőséghez általában tartozik követési lehetőség és átvételi elismervény. 

Sürgősségi nemzetközi kiszállítás – abban az esetben, ha a kiskereskedő és a kiszállítás országa eltér, a kiszállítás a feladástól számított 3-7 munkanapon belül történik meg. A sürgősségi szállítási lehetőséghez általában tartozik követési lehetőség és átvételi elismervény. 

Elképzelhető, hogy átvételkor az aláírására lesz szükség. 

A megrendelés feladásakor kiválaszthatja a szállítási módot abban az esetben, ha több is rendelkezésre áll. Szolgáltatásunk egy piactér és ebből kifolyólag a lehetőségek a kosarában lévő termékek függvényében változhatnak.

Kérjük vegye figyelembe, hogy más szállítási szolgáltatásokhoz hasonlóan a szállítási idő nálunk is becsült; ezt nem tudjuk garantálni és nem tartalmazzák a hatáskörünkön kívül eső vámkezelési ügyintézés időtartamát. Különösen a Dél-Afrikába tartó csomagok esetén legyenek szívesek tovább várakozni a dél-afrikai vámkezelésből és postai szolgáltatásokból eredő késedelmek miatt. 
*Kérjük, olvassa el a koronavírussal kapcsolatos irányelveinket is, amelyben további, a kiszállítási időt befolyásoló információkat talál.

 

Szállítási költség 

A szállítási költség sok tényezőtől függ, beleértve a megrendelés feladásakor kiválasztott szállítási módot is. 

A termék oldalán található szállítási költségek a kalkuláció során azt feltételezik, hogy a kiszállítás az Ön által megtekintett Fruugo-országba fog történni. Például ha Ön a fruugo.es weboldalt tekinti meg, akkor a termékeknél látható szállítási költségek a Spanyolországon belül történő kiszállításra vonatkoznak. Ha a megrendelés leadása előtt megváltoztatja a célországot, akkor a szállítási költségek is annak megfelelően változnak.

Ha rendelkezik Fruugo-fiókkal, akkor hozzárendelhet fiókjához egy célországot az alábbiak szerint:

  1. Jelentkezzen be fiókjába

  2. Válassza ki a Fiókom lehetőséget

  3. Kattintson a Személyes adatok lehetőségre

  4. Kiszállítási ország frissítése 

Ez módosítani fogja a termékek adatlapján található szállítási díjakat. 

A teljes szállítási költséget a megrendelés feladása előtti utolsó lapon fogja látni. Kérjük, vegye figyelembe, hogy fontos beállítania a megfelelő célországot a megrendelés feladásakor, mert abban az esetben, ha a megadott cím és a célország nem felelnek meg egymásnak, a megrendelése el lesz utasítva, mert a szállítási költség nem lett megfelelően kiszámolva. 

Ha megrendelése kapcsán további költségek merülnének fel, például a súlya meghaladja a szolgáltató állal vállalt mértéket vagy távoli helyre történik a kiszállítás, akkor fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot és eldöntheti, hogy kifizeti a felmerülő költségeket vagy lemondja megrendelését. 

 

Kiszállítási címmel kapcsolatos korlátozások 

Jelenleg 42 országba szállítunk:

Ausztrália, Ausztria, Bahrein, Belgium, Kanada, Kína, Csehország, Dánia, Egyiptom, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, India, Írország, Izrael, Olaszország, Japán, Luxemburg, Malajzia, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Fülöp-szigetek, Lengyelország, Portugália, Katar, Románia, Oroszország, Szaúd-Arábia, Szingapúr, Szlovákia, Dél-Afrika, Dél-Korea, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Egyesült Királyság, Egyesült Arab Emírségek, Egyesült Államok. 

Bizonyos termékek és bizonyos címek esetén meg kell felelnünk a nemzeti és nemzetközi kiszállítást szabályozó rendeleteknek. Ezek az országoktól függő kiszállítási korlátozások azt jelentik, hogy bizonyos helyeken nem minden termékünk elérhető.

Csak azokat a termékeket jelenítjük meg Önnek, amelyek elérhetők az Ön országában. 

Csak azokat a megrendeléseket szállítjuk ki csomagállomások címére, amelyek esetén a megrendelés feladásakor megadja a fizetésre használt kártya regisztrált számlázási címét.

 

Futárok 

Kiskereskedőink számos piacvezető futárszolgálatot és helyi postai szolgáltatást használnak megrendeléseik kiszállítására a kiskereskedő országa és a célország függvényében. 

Sajnos nincs lehetősége arra, hogy kiválasszon egy adott futárszolgálatot.

Az országába történő megérkezését követően elképzelhető, hogy a csomagja a helyi postaszolgálatnak lesz átadva és azt egy helyi átvételi ponton kell átvennie.