Hol találom a megerősítő e-mailt?

A következő e-maileket küldjük el az Ön e-mail címére a megrendelés feladásakor:

  1. Megrendelés „Köszönjük!” e-mail – ezt az e-mailt azonnal elküldjük, amelyben értesítjük, hogy rendelése beérkezett hozzánk, illetve elküldjük Önnek a referenciaszámot.
  2. Megrendelés „Megerősítés” e-mail – ezt az e-mailt akkor küldjük Önnek, amikor a kiskereskedő(k) megerősítik, hogy be tudják fogadni megrendelését és a teljesítési folyamat megkezdődik. Abban az esetben, ha több, a piacterünkön található kiskereskedőtől vásárol, megrendelése minden részére vonatkozóan külön megerősítő e-mailt fog kapni.
  3. Megrendelés „Feladásra került„ e-mail – ezt az e-mailt akkor küldjük Önnek, amikor a kiskereskedő(k) feladták az Ön által megrendelt tétel(eke)t. Abban az esetben, ha több, a piacterünkön található kiskereskedőtől vásárol, megrendelése minden részére vonatkozóan külön feladási értesítésről szóló e-mailt fog kapni.
  4. Információ a kiszállításról” e-mail – ez az e-mail a csomagja követési információira vonatkozó részleteket tartalmazza. Megjegyzés: ezt csak a követési szolgáltatással rendelkező csomagküldések esetén küldjük el Önnek; ha egyszerű kiszállítást választott, akkor nem fog a kiszállításról szóló információkról külön e-mailt kapni.


Annak ellenére, hogy rendelkezünk egy e-mail valódiságát ellenőrző rendszerrel a hibás/érvénytelen adatok véletlen megadásának elkerülése érdekében, hibák mégis előfordulhatnak; és ha nem kapta meg az első e-mailt, akkor elképzelhető, hogy ez történt. 

A következőket javasoljuk:

  • Ellenőrizze postafiókja Spam és Kuka mappáit.
  • Ellenőrizze a Közösségi és Promóciók füleket (Gmail esetén).
  • Majd adja hozzá a no-reply@fruugo.come-mail címet címjegyzékéhez vagy biztonsági listájához.


Ha ezt követően sem találta meg a Köszönjük! e-mailt, akkor tegye a következőt:

Látogassa meg interaktív Súgónkat (visszalépve az előző oldalra), válaszoljon néhány gyors kérdésre és kérje ügyfélszolgálatunk segítségét. Ne próbáljon újabb rendelést feladni addig, amíg nem sikerült megállapítanunk, hogy első megrendelése sikertelen volt.