A tartalom hitelessége

Színvariációk

Felhívjuk figyelmét, hogy habár minden szükséges lépést megteszünk, hogy a termékképeink a lehető legpontosabban tükrözzék azok színeit, a tényleges termékszínek eltérhetnek a képernyőn látható színektől az eltérő monitortípusok és beállítások miatt.

Fordítások

A termékleírások kézi vagy gépi fordítással kerülnek lefordításra. A lefordított szövegek nem minden esetben pontos leírásai a terméknek, mindössze irányadó jellegűek és nem lehet rájuk hivatkozni a termékértékesítési szerződés feltételeiben.

Termékméretek

A megjelenített méretek a kiskereskedő országának méretei lesznek. Tehát ha például a kereskedő az Egyesült Királyságban rendelkezik székhellyel, a cipő méretének kiválasztása az Egyesült Királyság szokásos cipőmérete, hacsak másként nem jelezzük. Megjegyzés: a kiskereskedő országa minden termékoldalon megjelenik a szállítási információk alatt. Ha bizonytalan, további információkért vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

A méretkonverziók márkánként jelentősen eltérnek, ezért javasoljuk, hogy ellenőrizze a gyártók hivatalos webhelyét a konverziók pontosságának biztosítása érdekében.

Elektronikus eszközök:

A hálózati működtetésű elektromos áruk dugaszoló csatlakozóit általában a kiskereskedő országában kell felszerelni, hacsak másként nem jelezzük. Az elektromos termékek teljesítménye / feszültsége általában alkalmas lesz a kiskereskedő országában történő használatra is. A kereskedő országa minden termékoldalon megjelenik. Ha bizonytalan, további információkért vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
A más országokban való használatra vásárolt termékekhez adapterekre / átalakítókra lehet szükség, amelyeket nem mindig a kereskedő biztosít, és szükség esetén az ügyfelek felelőssége ezeket beszerezni.

Engedélyek:

Amennyiben a megvásárolni kívánt importtermék engedélyköteles, a vámhivatala igényt tarthat az adott engedélyre csomagja tovább engedéséhez. A [[[Fruugo]]] nem vállal felelősséget ezért, viszont megteszi a szükséges törekvéseket az ön megsegítéséhez.

Ár- és leírásbeli eltérések

Megfelelő elővigyázatossági lépéseket tettünk a honlapon feltüntetett árak és leírások pontosságáért. A Fruugo nem vállal felelősséget az árazásban vagy termékleírásban található eltérésekért és pontatlanságokért.

Bizonyos esetekben hiba következtében a termék ára vagy annak leírása téves lehet, mely esetekben nem vagyunk kötelesek a terméket a téves áron, a téves leírásnak megfelelően vagy bármilyen módon kínálni. A hibák időszakos kijavításának a jogát fenntartjuk. Ilyen esetekben (belátásunk szerint) vagy töröljük a rendelését és a kifizetett összeget pedig visszatérítjük, vagy megtesszük a szükséges lépéseket, hogy felvegyük önnel a kapcsolatot a rendelés folytatását illetően, a megfelelő ár és leírás szerint. Amennyiben nem tudjuk felvenni önnel a kapcsolatot vagy nem kívánja a rendelését a megfelelő ár és leírás szerint fenntartani, rendelését töröljük a kifizetett összeget pedig visszatérítjük.