Hüllő, pók rovar tenyésztési doboz élelmiszer-etetéshez

7 290,00 Ft
INGYENES kiszállítás

Hüllő, pók rovar tenyésztési doboz élelmiszer-etetéshez

Javasolt fogyasztói ár: 8 690,00 Ft
Ár: 7 290,00 Ft
Megtakarítás: 1 400,00 Ft (16%)
7 290,00 Ft INGYENES kiszállítás

Készleten

Kiküldés 14 napon belül

A következő fizetési módokat fogadjuk el

Leírás

Hüllő, pók rovartenyésztő doboz az élelmiszer-etetéshez. Jellemzők: Sok léglyuk a dobozban, hüllők friss levegőt lélegezhetnek. Akril anyagból készült, jó díszes teljesítménnyel rendelkezik. Hordozható, könnyen táplálható és alkalmas kültéri hordozására. Alkalmas pókok, vízi teknősök, békák, kukorica kígyók és más kis állatok számára. Műszaki adatok: Típus: Rovarok Anyag: Műanyag méret (L X W X H): Kb. 6,5x6.5x4.4cm/2.56x2.56x1.73inch csomag Tartalmazza: 10 darab Spider Breeding Box . Megrendelését külföldről szállítjuk, ezért kérjük, hagyjon legalább 21 munkanapot a kézbesítéshez a postai kézbesítések világszerte folyamatos késedelme miatt.

Kiszállítás és visszaküldés

A terméket az egyéni Fruugo értékesítők szállítják ki, akik Európában és a világ többi részén találhatók. A szállítási idők és postaköltségek az értékesítő helyszínétől, a célországtól és a kiválasztott szállítási módszertől függenek. Teljes kiszállítási információk megtekintése

Kiküldés 14 napon belül

Standard kézbesítése H 27 december 2021–P 07 január 2022 között · INGYENES

A legnépszerűbb opciónk, ideális a legtöbb vevőnk számára.
Szállítás innen: Szingapúr.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak biztosítására, hogy rendelését hiánytalanul és előírásainknak megfelelően szállítás ki önnek. Viszont ha egy hiányos rendelést kap, vagy eltér a megrendelttől, vagy bármilyen más okból nem elégedett a rendeléssel, akkor visszaküldheti a rendelést vagy a rendelésben lévő bármely terméket, és visszatérítik a termék árának teljes összegét. Teljes visszaküldési irányelvek megtekintése..

Tribal Sensation PTE

Cím: 68 Circular Road, #02-01, Singapore, 049422, Szingapúr