Feeding Box Reptile Cage Rearing Tank For Lizards - Tortoise Spider Beetle

7 290,00 Ft
INGYENES kiszállítás

Feeding Box Reptile Cage Rearing Tank For Lizards - Tortoise Spider Beetle

Javasolt fogyasztói ár: 9 690,00 Ft
Ár: 7 290,00 Ft
Megtakarítás: 2 400,00 Ft (24%)
7 290,00 Ft INGYENES kiszállítás

Készleten

Kiküldés 5 napon belül

A következő fizetési módokat fogadjuk el

Leírás

Feeding Box Reptile Cage Rearing Tank For Lizards - Tortoise Spider Beetle. Features: tWith Many Air Holes in Boxreptiles Can Breathe Fresh Air. tMade of Acrylic Materialit Has Good Ornamental Performance. tPortable Easy to Feed and Fit to Carry Outdoor. tSuitable for Spiderswater Turtlesfrogscorn Snakes and Other Small Animals. ?xa0 Specifications: t Material: Plastic t Item 1: Feeding Box t Item 2: Terrarium t Size(LxWxH): Approx. 6.5x6.5x4.4cm/2.56x2.56x1.73inch t Package Includes:?xa010 Piece Spider Breeding Box .

Kiszállítás és visszaküldés

A terméket az egyéni Fruugo értékesítők szállítják ki, akik Európában és a világ többi részén találhatók. A szállítási idők és postaköltségek az értékesítő helyszínétől, a célországtól és a kiválasztott szállítási módszertől függenek. Teljes kiszállítási információk megtekintése

Kiküldés 5 napon belül

Standard kézbesítése K 14 december 2021–H 27 december 2021 között · INGYENES

A legnépszerűbb opciónk, ideális a legtöbb vevőnk számára.
Szállítás innen: Kína.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak biztosítására, hogy rendelését hiánytalanul és előírásainknak megfelelően szállítás ki önnek. Viszont ha egy hiányos rendelést kap, vagy eltér a megrendelttől, vagy bármilyen más okból nem elégedett a rendeléssel, akkor visszaküldheti a rendelést vagy a rendelésben lévő bármely terméket, és visszatérítik a termék árának teljes összegét. Teljes visszaküldési irányelvek megtekintése..

Guangzhou HaoFeng International Trading

Cím: Bai Li Da Plaza, Sanshui, Foshan, Guangdong, 528100, Kína